İnternetten Fotoğraf ve Üç Boyutlu Resim Satarak Para Kazanmak

İnternetten Fotoğraf ve Üç Boyutlu Resim Satarak Para Kazanmak

İster amatör ister profesyonel bir fotoğrafçı olun ya da resim yeteneği yüksek biri olun internetten gelir elde etmeniz mümkün;çektiğiniz fotoğrafları,çizdiğiniz resimleri satarak para kazanmak mümkündür.En baştan bunun "hayal ürünü" bir yazı olmadığını belirtmek isterim. İnternet sitelerinde gördüğünüz "para kazanmak" başlıklı yazılarla asla alakası yoktur. İnternetten fotoğraf satarak para kazanmak denenmiş bir yöntemdir. Yine konuya girmeden önce benim bu işten ne kazancım olduğu hususunda bir açıklama yapmak isterim: benim bu işten bir kazancım yok, sadece sizi siteye yönlendirdiğim için daha "kıdemli" bir üye oluyorum o kadar...

Gelelim bu işi nasıl yapacağınıza; çok basit olarak adım adım yazacağım. Detayları daha sonra açıklayacağım.

2)Testi cevapla (cevaplar internette var, yönergeleri anlayıp anlamadığını sınayan bir test)

3)Fotoğrafları yüklemeye başla

4)Onay sürecini bekle (bir iki gün)

5)Fotoğrafların satılsın

6)50$ sınırına ulaşınca ödemeyi al. (ya da bekle biriksin)

7)Paypal ya da benzeri para transferi platformu ile paranı bankana ya da kartına al.

8)Harca, fotoğraflar tekrar tekrar satılsın yine harca :)

9)Belki bana internet üzerinden yemek ısmarlarsın  (teşekkür mahiyetinde)

Kısaca detaylandırmak gerekirse; herhangi bir siteye kayıt olur gibi yukarıda adresini verdiğim internet sitesine girip kayıt oluyorsunuz. Yönergeleri hızlıca geçip "test" aşamasına geliyorsunuz. Bu testlerin cevapları internette var. Küçük bir araştırma ile ulaşabilirsiniz.Olmadı yardım için bana ulaşmaktan çekinmeyin. Testi cevapladıktan sonra fotoğraf yükleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sadece fotoğraf değil, çizdiğiniz resimleri de tarayıcı ile tarayarak ya da fotoğrafını çekerek satabilirsiniz. Bu sizin hayalgücünüze kalmış bir durum. Siteyi biraz gezerek tam olarak nasıl çalıştığını anlayabilirsiniz.

Siteye yüklediğiniz fotoğraflar tekrar tekrar satılır. Satıldıkça para kazanırsınız.İlk etapta satış miktarının %50'si belli bir satış hacminden sonra %30'u internet sitesine kalır.Yani kazandırdıkça kazancınız artar.Kazandığınız parayı çekmek için gereken en az miktar 50$'dır. Bu miktarın altındaki paranızı çekemezsiniz. Paranızı paypal ve birkaç ödeme platformu üzerinden banka hesabınıza ve kredi kartınıza çekebilirsiniz. Yine paypal ile alışveriş yaparak internetten kazandığınız paraları harcayabilirsiniz. 

Satmak için siteye yüklediğiniz fotoğraflar sitede belirtilen asgari düzeydeki kalite standartlarını taşımalıdır. Bunlar nelerdir? Örneğin; belli bir çözünürlükten yüksek olmalı,sitede benzeri çokça bulunan fotoğraflardan olmalı,temel fotoğrafçılık teknikleri kullanılmış olmalı, misal güneş fotoğrafta patlamış olmasın,fotoğrafı bozmasın gibi şeyler. Kısaca göze güzel görünen her fotoğraf satılabilir. Yüklenen fotoğrafları alanında uzman yöneticiler kontrol ederek onaylar, bazılarını da onaylamaz. Onaylamadıkları fotoğraflar için size fotoğrafın neden onaylanmadığına dair eposta atıp bilgilendirirler.Onaylanan fotoğraflar yöneticiler tarafından fiyatlandırılır ve sitede satışa çıkarılır.

İnternetten fotoğraf ve üç boyutlu resim satarak para kazanma işi denenmiştir. Güvenilir ve tıkır tıkır işleyen bir sistemdir. Siz sadece çok satacak ve güzel fotoğraflar çekin ve siteye yükleyin hepsi bu kadar. Benim tavsiyem bir kereye mahsus bir fotoğraf satın almanız; böylece fotoğrafların nasıl yüklendiğine dair bilgi edinebilirsiniz.İnen dosyaları inceleyebilir,siz de benzer şekilde çalışarak (örneğin fotoğraf isimlendirmesi v.b.) fotoğraflarınızı onay sürecinde sıkıntı yaşamadan siteye yükleyebilirsiniz. Ne kadar çok fotoğraf yüklerseniz o kadar çok kazanacağınızı belirtmeden geçmeyelim. İşte internetten fotoğraf satarak para kazanmak bu kadar kolay.

Aynı internet sitesinin kardeş sitelerinde üç boyutlu modeller,web sitesi şablonları,logolar,grafikler,flash animasyonlar,videolar ve sesler satabilirsiniz. Kısaca işe yarayacak dijital ürünleri satarak para kazanmak mümkün. Video satarak para kazanmak,ses dosyası satarak para kazanmak,logo yapıp satarak v.b. işlerle uğraşarak internet üzerinden para kazanmak hayal değil. Bu bağlantıyı takip edin siz de internetten para kazanmaya başlayın.

0 yorum:

Yorum Gönder