Videolar İçin Hareketli Logo

Videolar İçin Hareketli Logo

Bilgisayar teknolojisinin ilerlemesiyle beraber işlemciler önce tek çekirdekli, sonra iki, daha sonraları çok çekirdekli üretilmeye başlandı. Bu durum tek işlemci ile birden fazla program çalıştıran bilgisayarların hantallığından kullanıcıları kurtardı. Stüdyolarda daha gelişmiş bilgisayarlarda yapılan video montaj işleri de sıradan ev kullanıcısı için mümkün hale geldi. Bununla beraber daha basit video düzenleme yazılımları ile ev kullanıcıları da kendi videoları üzerinde kesme birleştirme  işlemleri yapabilir oldu. Bununla beraber internet bant genişliğinin artması ve cep telefonları ya da el kameralarındaki teknolojik gelişmeler ile video izleme siteleri de büyük aşama kaydetti. Bu gelişmelerle birlikte ev kullanıcıları da video çekip internete yüklemeye başlandı.  Bu video izleme sitelerinin en büyüğü şüphesiz Youtube oldu.


Bir süre sonra kullanıcılar kendi videolarına logo , amblem yerleştirmeye başladılar. Böylece videoları daha özgün ve görsel açıdan belli bir kalite seviyesine yükselmiş oldu. Videolara koyulan logolar tanınırlığı, bununla beraber popülerliği de arttırmış oldu. En popüler olan ve göze hoş gelen güzel bir tasarıma sahip hareketli logolardır. Video görüntüsünün alt köşelerine yerleştirilen logolar göze çarpmaktadır. Yine video girişinde , sonunda çok sık logo yerleştirme uygulamalarına tanık oluyoruz.

Firma tanıtım, ürün tanıtım, intro videolarında , televizyon kanallarında da logolar - başta hareketli logolar  olmak üzere- vazgeçilmez unsur haline geldi. Yine gençler kendi çektiği kliplerde logo kullanımına özen göstermekte , logo olmasa bile video kliplerinde mutlaka yazı bulundurmaktadırlar.

Özetle; artık her video kompozisyonunda logo ya da amblem mutlaka bulunmakta, bu logo veya amblem videoya görsellik açısından değer katmaktadır. Videolara logo eklemek isterseniz ya da videolar için hareketli sabit logo arıyorsanız lütfen iletişime geçiniz.Hareketli ya da sabit logolar transparan özellikte hazırlanmaktadır. Diğer logo tasarımlarımı görmek için arama kutusunu kullanabilirsiniz.

Aşağıda videolara eklenmiş hareketli logo örneklerini görebileceğiniz iki adet video bulunmaktadır.





0 yorum:

Yorum Gönder